Situasi Lotto Terbaik Dan Terburuk

lotto

Dalam artikel ini saya akan memperincikan keadaan terbaik dalam sistem lotto yang boleh diimpikan oleh pemain lotto. Dan hanya dapat ditemui apabila anda menganalisis cabutan sebelumnya. Memang benar bahawa situasi ini mungkin merupakan titik terburuk tetapi tetap menjadi situasi yang baik bagi seorang pemain. Ia mempunyai dua kelebihan di tempat yang sama. Katakan anda yakin sekarang bahawa anda tidak boleh memenangi loteri sekiranya anda tidak menganalisis cabutan sistem lotto anda sebelumnya. Anda mengambil pertimbangan saya dan anda memutuskan untuk memulakan kajian dan menganalisis cabutan 50-60 terakhir atau lebih sebelumnya. Anda juga ingat bahawa saya mencadangkan berkali-kali bahawa anda perlu menggabungkan setiap cabutan langsung baru ke dalam data anda.

Sehingga anda selesai menganalisis cabutan sebelumnya, undian langsung akan diadakan secara berkala yang tidak menyokong kelewatan APK EVO888 2021 . Oleh itu anda harus melakukan ini dan itu pada waktu yang tepat. Baik. Anda memerhatikan bahawa setelah anda menganalisis 10 cabutan terakhir, terdapat tiga lajur frekuensi nombor dan terdapat dua nombor yang sangat kerap dan mereka lulus dengan pantas dari satu lajur frekuensi ke yang lain yang mengandungi nombor lebih kerap. Kedua-dua nombor ini dicapai di hadapan di lajur paling maju.

Baik. Tetapi sekarang adalah undian langsung baru dan apabila anda mengintegrasikannya, anda melihat bahawa di lajur lanjutan yang sama muncul lima nombor. Sekarang anda mempunyai tujuh nombor di lajur paling maju. Di sini saya membuat penghentian pendek penjelasan saya untuk memperkenalkan anda kepada undang-undang pertama mengenai fungsi lotto. Walaupun saya selalu menegaskan kenyataan bahawa dalam loteri tidak pernah dan tidak ada yang dijamin 100%, keadaan di atas mungkin menjadi pengecualian. Ini undang-undang fungsi sistem lotto mengatakan bahawa apabila ruang yang paling maju penuh dengan jumlah yang sangat kerap, sekurang-kurangnya satu nombor yang mesti disediakan pada masa akan datang. Kembali ke penjelasan saya. Sekiranya anda melihat bahawa di lajur paling maju anda mempunyai tujuh nombor, anda mempunyai situasi terbaik yang boleh diimpikan oleh pemain lotto.

Terdapat dua syarat yang baik untuk meramalkan jumlah kemenangan. Salah satunya adalah penerapan undang-undang lotto di tempat ini, yang kedua adalah adanya tanda yang menunjukkan bahawa di tempat ini adalah syarat terbaik untuk nombor lotto diambil pada waktu berikutnya. Dari pengalaman saya, saya tahu bahawa sering terjadi bahawa dari tempat ini akan diambil walaupun dua nombor.

Jadi, setiap kali anda menghadapi situasi ini, anda mempunyai dua kemungkinan. Kemungkinan pertama adalah meletakkan satu nombor dalam setiap kombinasi yang anda buat. Kemungkinan kedua adalah membuat kombinasi dua nombor dari tujuh nombor ini dan anda akan mempunyai 21 kemungkinan gabungan. Dan tambahkan empat nombor lain pada setiap gabungan dua nombor. Anda akan mempunyai 28 kombinasi atau membeli sekiranya anda ingin mengambil bahagian dalam cabutan seterusnya, atau anda boleh membuatnya hanya di atas kertas. Perkara terburuk yang boleh berlaku di sini adalah kenyataan bahawa kadang-kadang dari lajur ini dapat dilukis walaupun tiga nombor dan kemudian anda tidak dapat memukul enam nombor yang menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *