Belajar Semua Tentang Bingo Lingo Dalam Talian

bingo

Belajar bercakap bingo ling dalam talian tidak semudah yang disangka pada mulanya. Walaupun ketika anda pertama kali mendengar atau saya lebih suka mengatakan melihat bahasa mereka digunakan, anda akan mendapat alasan untuk berfikir bahawa mereka berbahasa Belanda atau bahkan Cina. Ini kerana setiap mode baru muncul dengan bahasa yang tersendiri, terutama ketika mencapai taraf populariti yang dimiliki bingo dalam talian.

Bingo lingo ini tidak ada hubungannya dengan bahasa bingo yang dituturkan ketika anda mendengar mereka memanggil nombor Kiss918 , walaupun ini juga pasti dapat disebut sebagai bingo lingo. Terdapat juga banyak istilah bingo dalam talian yang digunakan tetapi ini tidak terlalu sukar untuk dijelaskan, akronim yang anda gunakan dalam sembang boleh membingungkan.

Contohnya anda tahu perbezaan antara ROFL dan BOGOF. Baiklah, kedua-duanya adalah akronim bingo lingo, tetapi satu yang anda gunakan dalam sembang dan yang lain digunakan untuk menggambarkan jenis pembelian tiket khas. Yang mana satu? ROFL adalah singkatan yang digunakan dalam sembang yang bermaksud “bergelak ketawa” dan BOGOF bermaksud “beli satu dapat satu percuma”, dan digunakan secara berkala ketika laman web bingo dalam talian mengumumkan promosi yang mereka tawarkan. Mereka kelihatan agak pelik bukan dan ini sebabnya mereka boleh membingungkan pemula bingo dalam talian.

Nasib baik anda tidak perlu terlalu khawatir untuk tidak terbiasa dengan akronim sembang dan akronim terminologi kerana anda akan menemui banyak sumber yang terdapat di laman web bingo dalam talian, di portal bingo dalam talian dan hanya dengan membaca artikel seperti ini. Banyak laman web bingo dalam talian bahkan mempunyai keseluruhan glosari yang dikhaskan untuk subjek ini.

Hanya untuk menguji anda sedikit dan melihat apakah anda mengetahui intinya, bagaimana dengan istilah ini “bonus selamat datang deposit tunai pertama 100% bernilai maksimum ¤100.” Ini adalah bagaimana laman web bingo dalam talian memberitahukan apa yang akan anda terima dari segi nilai semasa anda membuat deposit pertama, ini biasanya merupakan tawaran istimewa yang hanya sekali sahaja dan hanya dapat dimanfaatkan pada deposit pertama. Ini bermaksud bahawa jika anda deposit ¤10, anda akan menerima ¤10, dan jika anda deposit ¤100 anda menerima ¤100, perkara lain di antaranya akan dipadankan dengan cara yang sama. Sudah tentu ada banyak perkara lain yang perlu dipelajari, tetapi tidak pernah diintimidasi, semuanya akan bermula secara semula jadi tidak lama lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *